Vagnmynt med logga är en av de mest tåliga biter merchandise.

Specialdesignade vagnmynt med en firmalogga tryck på dem kan vara ett effektivt markandföringsverktyg för företag. Dessa små, praktiska föremål användas ofta av kunder och är ett billigt sätt för företag att promovera deras varumärke.

En av de störste fördelarna med vagnmynt, eller vagnpoletter som de också kallas, är deras mångsidighet. De kan användas i en rad olika sammanhang, härunder på matbutiker, i gallerian och på parkeringsplatser. Det betyder att företag kan nå ut till en bredd publik med bara ett litet antal mynt.  

På trots av – eller kanske även på grund av – deras måttliga storlek är de ett mycket effektivt och praktiskt stycke merchandise. Det är nämligen enkelt att exempelvis transportera ett stort antal vagnmynt till en mässa eller liknande, precis som man kan ha massor med mynt stående i en kruka på disken i en reception utan att det tar upp för mycket plats. 

Samtidigt är vagnmynt med logga en typ av merchandise som många kunder uppskattar eftersom den har et helt lågpraktiskt syfte. Idag är det inte många människor som går runt med mynt på sig och därför har vagnmyntet nästan blivit mer relevant nu än någonsin tidigare. 

 

Ihållande exponering

Vagnmynt har också blivit synliga. De bärs typisk i en plånbok eller som en nyckelring och användas varje gång en kund använder en inköpsvagn. Det betyder att företagets logga och branding vill bli vist fram varje gång myntet används vilket ökar sannolikheten för att andra också ser den. 

Förutom deras synlighet är vagnmynt också en nyttig påminnelse om ett företags varumärke. Varje gång en kund använder myntet, vill de bli påmint om företaget. Hjärnan vill alltså förknippa företaget med något som hjälper kunden vilket potentiellt kan föra till ökat varumärkesmedveten och lojalitet. 

En annan fördel med vagnmynt är deras tålighet. Dessa mynt är gjorde av starka material som exempelvis järn och emalj och är designat för att kunna klara regelbunden användning. Det betyder att de har en lång livslängd vilket säkrar att ett företags marknadsföringsstrategi vill fortsätta löna sig i en avsevärd period. 

 

Ett bra val för nästan alla företag

Specialproducerade vagnmynt är också en kostnadsbesparande marknadsföringslösning. De är relativt billiga att producera, särskilt när de beställas i lösvikt och kan enkelt distribueras runt till kunderna. Detta gör dem till en lämplig möjlighet för alla företag från små startups till stora förtag. 

Avslutningsvis är specialproducerade vagnmynt med firmalogga ett praktiskt och kostbesparande sätt för företag att promovera deras varumärke. De är mångsidiga, mycket synliga och tåliga vilket gör dem till ett lysande marknadsföringsverktyg. När företag köper trolleymynt kan de öka varumärkesmedvetenheten, kundlojaliteten och den övergripande exponeringen samtidigt som de håller nere kostnader.