Skapa en välmående arbetsplats med en fruktkorg Malmö

Bedriver du en verksamhet med kontor i Malmö? Vill du se till så att dina anställda är på gott humör, arbetar effektivt och beger sig hemåt med ett leende på läpparna? Om svaret är ja vill du absolut inte missa att introducera en fruktkorg Malmö på kontoret. Genom en prenumeration utan bindningstid kan du få en härlig korg med frukt som dyker upp på kontoret veckovis – med fri frakt och utan extra avgifter!

En fruktkorg eller fruktlåda

Vid beställning av en fruktkorg Malmö kommer den att innehålla en blandning av olika frukter, och korgen kan ställas i bland annat fikarummet för bästa effekt. Om ni själv vill fördela frukt i olika skålar och sprida ut dem kan du istället beställa en fruktlåda som innehåller samma fruktutbud som korgen.

Valmöjligheterna slutar inte heller här, utan fruktpåsar finns också i sortimentet. Dessa kan delas ut till anställda som tillbringar en viss del av tiden utanför kontoret, och påsarna kan märkas med diverse namn så att alla vet vilken fruktpåse som tillhör vem.

Sidoprodukter att köpa till

Visst kan det vara trevligt att ha olika tillbehör tillsammans med din fruktkorg Malmö, och när du startar en fruktkorgsprenumeration utan bindningstid kan du även satsa på olika sidoprodukter. Mjölk till kaffet i form av antingen standardmjölk, eko-mjölk eller laktosfri mjölk erbjuds. Glöm inte heller ost och smör till smörgåsarna eller bullarna, och visst finns det både kaffe samt ett stort urval av läsk att välja mellan.

Som någonting extra gott kanske ni vill ställa fram en skål med nötter, och även detta går att få tillsammans med din fruktkorg Malmö. Sist men inte minst är det värt att nämna hur det, utöver korgen, finns 2 kg bananpåsar att köpa till om ni verkligen har en förkärlek till den här frukten!