Se din elförbrukning i realtid med vår app

I dessa dagar med skyhöga energikostnader är allt som kan hjälpa dig att minska din elräkning ett välkommet tillskott! Dogoodels app låter dig se ditt elpris idag, så att du bättre kan förstå din användning och göra ändringar för att spara energi och spara pengar. Om du tror att detta är något som kan intressera dig, fortsätt läsa!

 

Vad är Dogoodel?

Dogoodel är ett företag som specialiserat sig på förnybar energi och fossilfri el. De skapade en app som kan visa dig exakt hur mycket förnybar energi du använder i realtid. Appen är ett utmärkt sätt att följa dina utgifter och spara pengar när du använder grön, miljövänlig energi.

 

Varför ska man välja förnybar energi?

Det är inte bara förnybart och miljövänligt, förnybar energi blir också allt billigare när tekniken förbättras. I vissa fall kan det till och med vara billigare än traditionella fossila bränslen. Om du vill spara pengar på din energiräkning samtidigt som du sparar planeten i processen är förnybar energi ett bra alternativ!

 

Hur mycket kan du spara?

Hur mycket du kan spara genom att byta till förnybar energi beror på några faktorer, till exempel var du bor, hur mycket energi du använder och vilken typ av förnybar energi du väljer. I allmänhet kan du dock förvänta dig att se några besparingar på din energiräkning genom att byta. Och varje liten bit hjälper!

 

Vilka typer av förnybara källor kan du välja?

Det finns många typer av förnybara energikällor tillgängliga, såsom sol, vind och vattenkraft. Vilken typ av förnybar energi som är bäst för dig beror på din plats och om du har förmågan att generera din egen kraft eller inte. Varje typ är annorlunda. Solenergi använder den energi som samlas in från solen för att skapa el via solpaneler. Vindkraft använder vindens kraft för att generera el via vindkraftverk. Vattenkraft använder vattenkraften för att generera el via vattendammar.

 

Om du är intresserad av att lära dig mer om förnybar energi eller spara pengar på din energiräkning är Dogoodels app ett bra ställe att börja. Med deras spårning av elförbrukning i realtid kan du fatta välgrundade beslut om din energianvändning och börja spara pengar idag!