Så här förbereder Shoppo sina kunder på att köpa

Att hitta det där perfekta hjälpmedlet som blir passande när du antingen blir äldre och är i behov av lite extra hjälp eller om du har ett funktionshinder är inte alltid en vals på rosor. Med en hel uppsjö av valmöjligheter kanske du ibland frågar dig själv hur du ska veta att du har stött på just de produkterna som blir utomordentligt händiga för dig.

 

Som tur är har webbutiker såsom Shoppo gjort hela processen så lätt som möjligt genom att erbjuda videoguider för alla deras produkter. De säljer mer med bra guider då kunderna är fullt medvetna om vad de beställer och vad de får. Läs mer om dessa guider nedan.

 

Videor kring alla de olika produkterna

 

För att lägga vantarna på praktiska hjälpmedel för en bättre vardag är det en smart lösning att vända dig till just Shoppo då den här webbutiken verkligen vet var skåpet ska stå när det kommer till kvalitet. Inom varje produktkategori finner du en videoguide som på ett kort, koncist och enkelförstått vis går igenom hur produkterna fungerar. Du får en klar syn över hur stort hjälpmedlet är, hur det används och vilka olika funktioner som produkten erbjuder.

 

Om du exempelvis kikar på videoguiden för pedaltränaren med hjälpmotor får du en genomgång av fjärrkontrollen som styr redskapet samtidigt som du får se maskinen i rörelse, och detta ser till så att du aldrig behöver chansa när du beställer hjälpmedel. Du vet istället precis vad du får vid beställning!

 

De generösa villkoren

 

Utöver att förbereda kunderna inför köp med hjälp av videoguider har Shoppo även många generösa villkor som ser till så att varje kund blir glad och nöjd över sitt köp. Några av dessa villkor är den korta leveranstiden på två-tre dagar, ångerrätten på ett helt år, fri frakt vid köp från 2 000 kronor tillsammans med produkter som helt enkelt lever upp till alla dina förväntningar. Värt att veta är också att Shoppo har ett Trustpilot betyg på 4,6 av 5, så tidigare kunder har mycket gott att säga om butiken!