Idéer till butiker du definitivt borde besöka med din flickvän

Då var det hög tid att överraska din flickvän med en fräck helg som hon sent kommer att glömma. När det kommer till att verkligen få det att hetta till i sovrummet kan du ta till vissa knep och metoder för njutningens skull, och i den här artikeln ska vi ta en närmare titt på vad som kan vara bra att ha förberett. Vi kommer bland annat att gå in mer på ljuvliga massageoljor, sexleksaker som många kvinnor uppskattar samt vilka tillbehör som du bör ha i hemmet innan det är dags. Se till så att du redan nu är fullt förberedd för helgen!

Skapa en romantisk stämning

När stämningen ska bli som bäst kan det aldrig gå fel med ett och annat doftljus. Se till så att du hittar just din och din flickväns favorit och få en kväll av underbar njutning. Vad sägs om att även ge varandra lite härlig massage? Massageoljor kan du beställa i flera olika format. Välj mellan olika dofter eller satsa på en massageolja med en värmande effekt för att lägga till en ytterligare nyans till njutningen. Sist men inte minst kan sexspel verkligen få er på humör där ni bland annat kan utmana varandra i spel liknande Sanning Eller Konsekvens.

Hitta de perfekta sexleksakerna

För att få det att hetta till i sovrummet kommer din flickvän att älska om du överraskar henne med en och annan fräck sexleksak. Det kan exempelvis vara tal om en realistisk dildo som kommer så nära den äkta varan som möjligt.

Värt att komma ihåg är också att det är få kvinnor som inte älskar vibratorer, så dessa kan du ta en närmare titt på för att krydda till parlekarna lite extra. Exempel på vibratorer som ofta uppskattas är Rabbit vibratorer som stimulerar klitoris och G-punkten samtidigt, lufttrycksvibratorer som verkligen ger stimulering på djupet och små klitorisvibratorer som kan styras via en app eller en fjärrkontroll. Vänd dig gärna till en händig guide: Se de bästa vibratorerna, recenserade och testade här.

Se till så att ni tar smarta beslut

De sexiga stunderna ska alltid förbli trygga och säkra, vilket du uppnår genom att säkerställa att du har köpt kondomer. Var även väl förberedd med andra tillbehör som kan vara bra att ha såsom glidmedel eller ett rengöringsmedel som är specifikt framtaget för att fungera väl med sexleksaker.

Både kondomer och glidmedel kan beställas med olika smaker, så om ni exempelvis har planer på att ta del av orala lekar kan dessa produkter köpas med bland annat körsbärssmak, vaniljsmak, jordgubbssmak eller kanske till och med en karamellsmak. Det finns mycket att välja mellan, så satsa på din flickväns favorit!